Köpek Memesi Hastalığında Nasıl Beslenmeliyiz?

Köpek Memesi Hastalığında Nasıl Beslenmeliyiz? tedavisi

Köpek Memesi Hastalığında Nasıl Beslenmeliyiz? Köpek Memesi hastalığı olan hepimiz 1 şartı beslenme mevzusunda yaşam tarzını tamamını değiştirmeli.

Asla ev dışı tüketimi olmasın. Özelikle içresinde koruyucu ve tat verici raf ürünlerinden uzak durmalı.

Bağırsak florasını varlıklı kılmak için yararlı probiyotiklerin alınması (ev yoğurdu ve kefir) oldukca önemlidir.

Eğer Laktobasiller bakımında varlıklı olan probiyotik besinlerle beslenilirse bağırsak florasının mühim bir parçası olan Bifido (Bifidus) bakterisini zenginleştirilerek bu da patojen hücrelerini bastırarak bağırsak duvarından geçmesine engel olur ve tüm besinlerin sıhhatli sindirilmesine destek sunar.

Ancak doğanın gücü bitkisel ürünlerden yararlanmak için Suyyukcc (Antibiyoks) kullanabilirsiniz. Kullanıcı Yorumlarını okumak için HS FORUM GRİŞİ

Köpek Memesi hastalığı tıbbi tedavi aşamasında yoğun antibiyotik kullanım sonucu bağırsak florasından ciddi yıkımlar meydana gelir,

bu yıkımları geri kazanmak için  en naturel yöntem  ev yoğurdu ve ev yapımı kefirle sağlayabiliriz.

Öteki fermente ürünlerde alabilirsiniz. mesela, turşular doğal olarak ki ev de yapılanı tercih edin. Hem de ev yapımı elma sirkesi kesinlikle bulundurun.

Köpek memesi hastalığında tedavi aşamasında özelikle beslenmeye oldukca dikkatli olmakta yarar var.

işlenmiş gıdalar, asitli içecekler, tüm suni tatlılar ve öteki zararı olan besinler  bağırsakta bulunan özelikle  candida albicans ve glabrata  mayalı tek hücreli mantar çeşitlerini oldukca daha iyi beslersiniz. buda Köpek Memesi hastalığının tedavi sürecini fena etkisinde bırakır.

Netice almazsınız yada tedavide  süreç uzar. Bu durum hayatınızı oldukca fena etkileyebilir. Bilhassa ev yapımı fermente beslenmeye itina gösterin, ev yapı sirke, yoğurt, turşu (lahana ve kırmızı pancar) çeşitlerini hayatınızdan çıkarmayın.

Aksi durumda  dışarıda ne olduğu belli olamayan gıdaları tüketerek bağırsak mantarı Candida Albicans mantarını besleyerek Köpek Memesi hastalığına yol açan stafilokok bakterisini daha oldukca besler  hastalığı ilerletir.

Köpek memesi hastalığı, bulaşıcı, genetik yada kalıtsal bir hastalık değildir. Tamamen yanlış beslenme, hazır besin tüketmek, bu  gıdalarda meydana getirilen (G.D.O) değişimler sebebi ile ne yazık ki  kendi ellerimizle kanımız kirleterek bir oldukca hastalığa davetiye çıkartmaktayız.

Mesela bozulan bazı gıdaların uzun süre bozulmasını engellemiş olan koruyucu maddelerin girmesi, mevsim dışı sebze ve meyvelerin tüketilmesi, ziraat zamanında bilgisizce gübre atılması benzer biçimde sayabileceğimiz bir oldukca  sebep  sayabiliriz.

Bunların sonucunda da ne yazık ki  köpek memesi hastalığı ,sedef, ürtiker, kurdeşen, egzama, mantar benzer biçimde bir oldukca hastalığa  sebebiyet vermektedir.

Köpek memesi, beslenme ile direkt ilgili bir hastalıktır.

Düzensiz beslenme,  mesela bolca tatlı kızartma, asitli içecek ,hazır gıdalar tüketmek, hareketsiz bir yaşam sürdürmek , kalitesiz temizlik ürünlerini kullanmak Özelikle besi hayvanları hazır tavuk benzer biçimde yemlerinde yoğun kullanılan suni antibiyotiklerden kesinlikle uzak durun. Aksi durumda bu  durumlar köpek memesi hastalığını daha da tetiklemektedir.

Ilk olarak, hazır tüm gıdalardan uzak durmalısınız. Koruyucu ve uzun süre raf ürünleri asla almamalısınız. Beyaz ekmeği ,peyniri, tüm kızartma çeşitlerini, asitli ve gazlı içecekleri, suni tatlandırıcı ve tatlıları hayatınızdan tekrar almamak suretiyle  tamamen silin asla yemeyin. Naturel antibiyotik içeren sebzeler bolca tüketin, sarımsak, soğan, lahana, brokoli, ıspanak,

benzer biçimde tüm  sebzeleri  ve meyveleri mevsiminde olmak şartı ile bol miktarda tüketebilirsiniz. Eğer sıhhat sorununu teşkil ediyorsa tüm söylediklerimi yapmalısınız.

Aksi durumda senelerce hayatınız nüzul eder. Öyleki ki belli bir şiddetten sonrasında yaşam konforunuzu kısıtlayıp evde hareketsiz yatmanıza sebep olabilir.

(Ayrıca özelikle sarımsak, soğan ve domatesi hafifçe közleyerek tüketirseniz yararını daha çok alırsınız şu sebeple emilimi daha çok olur.)

 

İlgili Makaleler ::.

Yorum Yaz ::.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir