2022 Köpek Memesi Hastalığı

2022 Köpek Memesi Hastalığı HS Hastalığı iyileşenler kurtulanlar

2022 Köpek Memesi Hastalığı neden olduğu yumrular, apokrin ter bezlerinin bulunduğu bölgelerde bulunur.

Bu alanlar aynı zamanda katlanmış cilt alanları olduğundan, durumu tedavi etmek zor olabilir.

Koltuk altı, kasık, genital bölge, genital bölge ile anüs (perianal) arasında, anüs çevresinde, göbek deliğinde, memelerin arasında ve memelerin alt kısmında oluşan ağrılı şişlikler bazen patlayabilir ve olabilir.

Dışarı akıyor ülserler Bu yaralar daha sonra boşluklara dönüşebilir ve iz bırakabilir. HS Hastalık genellikle gençlik yıllarında sonra ortaya çıkar.

Hastalığın nedeni bilinmemekle birlikte

Hastalığın nedeni bilinmemekle birlikte, kıl köklerinin tıkanması ve iltihaplanması sonucu deri altında şişliklerin oluştuğu gözlemlenmiştir.

Obezite ve sigaranın hastalığın semptomlarını arttırdığı bilinmektedir. Metabolik sendromun da hastalığın gelişimini etkilediği düşünülmektedir.

Hastalık genellikle ergenlikten sonra kendini gösterir, ancak daha sonra da mümkündür. Menopozdan sonra veya ergenlikten önce ortaya çıkması pek olası değildir.

Bu nedenle hormonların hastalığın gelişimini etkilediği düşünülmektedir. Bu durumdan muzdarip kişilerin de sivilce ve aşırı saç büyümesi gibi sorunları olduğu bildirilmektedir.

Gastrointestinal sistemin bir hastalığı olan Crohn hastalığı olan köpeklerde de meme bezi hastalığı belirtileri vardır; ancak, bu vakalar nadirdir.

Daha önce başka bir aile bireyinde saptanmış olması söz konusu hastalığa yakalanma riskini artırmaktadır.

Köpeklerde mastitisin kişisel hijyenle ilgisi yoktur. Ayrıca bir enfeksiyon sonucu ortaya çıkan bir hastalık değildir, ancak kişiyi diğer enfeksiyonlara karşı duyarlı hale getirebilir. Hastalık bulaşıcı değildir; Kişiden kişiye fark etmez.

HS Hastalığı Tedavisi Bitkisel Ürün Kullanıp Kurtulanların Yorumları buradan okuyabilirsiniz.

Bitkisel ürün kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz web sayfa linki

HS Hastalığı Forumu

 

İlgili Makaleler ::.

Yorum Yaz ::.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir